Fjernelse af permanent makeup

Uden brug af laser

Innovative inden for nye produkter og behandlingsmetoder

EU godkendte pigmenter og det bedste udstyr

Certificerede i uddannelse & kurser

Behandling i Vejle

Fjernelse af permanent makeup

Hos Kjaersfeldt er vi eksperter i fjernelse af permanent makeup. Vi tilbyder fjernelse af permanent makeup med ND YAG laser.

Metoden er skånsom mod huden og udføres kun med godkendt udstyr, og af uddannede behandlere.

Hvorfor fjerne permanent makeup?

Selvom udviklingen inden for permanent makeup går i en mere naturlig retning, ser vi stadig mange, som kæmper med meget mørk permanent makeup. Er farven lagt dybt, som ved tatoveringer, kan det faktisk være næsten umuligt at fjerne pigmenterne helt.

Flere af vores kunder vælger at få lysnet ældre permanent makeup, så de i stedet kan få lagt ny og mere naturlig permanent makeup. Her kan vi også rådgive og målrette behandlingerne fra start til slut. Huden skal imidlertid have hvile efter fjernelse af permanent makeup. Det tager imellem 3 til 6 behandlinger at få lysnet farven op til 80%.

Hos Kjaersfeldt hjælper vi alt det vi kan. Har du lige fået lavet en behandling, som du ønsker fjernet igen, kan hurtig fjernelse af permanent makeup være yderst virksom. Jo længere tid du venter, jo bedre får pigmenterne fat i huden. Derfor kan det virkelig svare sig at handle hurtigt, hvis du er utilfreds med din permanente makeup.

Hos Kjaersfeldt fjerner vi de fleste typer permanent makeup – bortset fra eyeliner. Risikoen for at lave øjenskader ved fjernelse af permanent makeup eyeliner er simpelthen for stor.

Her er et eksempel på gammel permanent makeup på bryn, lavet af en anden klinik, som kunden ønskede at få lavet om. Vi fjernede derfor først det gamle pigment med laser og lavede derefter et nyt resultat for kunden.

Vejledende

Pris

PMU Laserbehandling
900 kr. – 1.200 kr.

(alt efter størrelse)

Under

fjernelse af permanent makeup

Fjernelse af tatoveringer eller permanent makeup svarer (desværre) overens med den smerte behandlingen medførte. Det er en god regel at huske, når det kommer til permanent makeup og tatoveringer. Hvis det gjorde ondt at få, vil det også gøre ondt at fjerne. Derfor bør du også afsætte tid til hvile efter behandlingerne.

Ved laserbehandling anvender vi en af de mest skånsomme lasere på markedet. Der kommer ikke brud på huden og du kan fortsætte dagen normalt.

Godt at vide om non-laser behandlingen

  • Den mest effektive behandling, der lever op til den nye lovgivning med restriktioner på laserbehandlinger
  • Kan fjerne tatoveringer
  • Kan fjerne rester af permanent makeup
  • Er særligt effektiv mod blå, sorte, brune, røde og grønne farver
  • Giver hurtige optimale resultater (3-5 behandlinger)
  • Behandler er Aleksandra Kjaersfeldt, som er EU-certificeret og har mindst 12 års erfaring i at arbejde med huden

“Jeg kom med et skidt resultat fra anden behandler, og Aleksandra reddede det, topprofessionel og hamrende dygtig. Jeg er totalt tryg i hendes hænder”

— Mette Jensen

Efter

fjernelse af permanent makeup

Efter du har fået fjernet permanent makeup er det vigtigt, at du køler huden ned med jævne mellemrum. Væsken der anvendes kan nemlig medføre, at huden opvarmes. Husk dog at holde huden så tør som muligt, så området kan hele normalt uden arvæv.

Det tager ca. 14 dage for huden at komme sig helt. Husk at følge de instrukser du modtager hos Kjaersfeldt. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Aleksandra Kjaersfeldt.

Galleri

Kjaersfeldt

*Bemærk! Vi kan ikke garantere, at resultatet har samme holdbarhed og intensitet fra person til person.

Alle

Behandlinger