Fjernelse af tatoveringer

Uden brug af laser

Innovative inden for nye produkter og behandlingsmetoder

EU godkendte pigmenter og det bedste udstyr

Certificerede i uddannelse & kurser

Behandling i Vejle

Fjernelse af tatovering

Hos Kjaersfeldt har vi ofte kunder, som ønsker fjernelse af tatoveringer. Årsagerne er vidt forskellige.

Vi tilbyder både fjernelse af tatoveringer MED og UDEN laser.

Ligesom ved fjernelse af permanent makeup, tager det tid at fjerne en tatovering. Her er det vigtigt at tilføje, at man ikke skal forvente, at tatoveringen forsvinder 100%. Det afhænger af flere ting. Fx hvor gammel tatoveringen er, hvor dybt farvepigmenterne ligger m.m.

Her er et eksempel på et forløb, der er halvvejs efter 5 behandlinger.

Vejledende

Priser

Fjernelse af tatovering
900 – 1.200 kr.

(fra 1 x 1 cm til 10 x 10 cm.)

“Jeg har fået en så god og skøn behandling, venlig og imødekommende. Føler mig i trygge og professionelle hænder og har intention om at komme igen.”

— Tina Michelsen

Efter

Behandlingen

Under og efter behandlingen vil du opleve, at huden føles meget varm. Den vil dog hverken bløde eller væske, hvis laserbehandlingen er udført korrekt. Du kan køle huden med is, men husk at holde området tørt i 14 dage efter behandlingen. Det er samtidig vigtigt at give område luft. Undgå derfor at pakke området ind, med mindre du skal i bad eller lignende.

Hos Kjaersfeldt kan vi ikke garantere hvor mange behandlinger fjernelse af en tatovering kræver. Det er en vurderingssag hver gang, og det kan variere meget fra person til person.

Fjernelse af en tatovering er en større behandling, og vi anbefaler at du afsætter tid til hvile efter behandlingen. Vælg også gerne noget løst tøj, som ikke kan irritere området yderligere. Skal du udenfor, er det ekstra vigtigt at bruge høj solfaktor, så huden ikke opvarmes yderligere.

Fjernelse af tatovering uden laser

Behandlingen vi tilbyder dig er en allergivenlig ph-neutral fjernelse af tatoveringen – helt uden brug af laser. Hvis tatoveringen er meget rød eller blålige, kan vi skiftes mellem laser og non laser fra gang til gang for at øge effektivitet af fjernelse.

Med vores non-laser metode anvender vi allergivenligt væske, som nedbryder indkapsling af pigment. 20% af pigmentet samler sig op i skorpen efter hver behandling. Og hvis vi bruger laser, er det ND YAG Q switch laser.

Behandling udføres med permanent makeup udstyr, og er derfor meget skånsom og kræver ikke bedøvelse. Under behandlingen bliver ph-neutral væske prikket i huden meget overfladisk (selvom det vi skal fjerne er placeret dybere). Man vil kunne mærke, at det svier.

Behandling uden laser

  • Helingen ligner opheling af tatovering. Dvs. det tager 10-12 dage med en mild skorpedannelse, hvor sol, sauna og svømmehal skal undgås.
  • Behandlinger kan udføres med 3-4 ugers mellemrum på permanent makeup og tatovering (vi anbefaler at behandle område, der ikke er større end 3×3 cm af gangen, da behandling udføres manuelt og tager ca. 30 min på så lille et område)
  • Det er et ph-neutral produkt, som betyder, at det ikke indeholder mælkesyre og derfor ikke kan brænde/ætse huden. Aktiver stoffer i produktet er ikke farlige, men naturlige rensemidler som salt, soda, grønsæbe og enzymer.

Alle

Behandlinger