Fjernelse af tatoveringer

Uden brug af laser

Innovative inden for nye produkter og behandlingsmetoder

EU godkendte pigmenter og det bedste udstyr

Certificerede i uddannelse & kurser

Behandling i Vejle

Fjernelse af tatovering

Hos Kjaersfeldt har vi ofte kunder, som ønsker fjernelse af tatoveringer. Årsagerne er vidt forskellige.

Vi tilbyder laser fjernelse af tatoveringer.

Ligesom ved fjernelse af permanent makeup, tager det tid at fjerne en tatovering. Her er det vigtigt at tilføje, at man ikke skal forvente, at tatoveringen forsvinder 100%. Det afhænger af flere ting. Fx hvor gammel tatoveringen er, hvor dybt farvepigmenterne ligger m.m.

Her er et eksempel på et forløb, der er halvvejs efter 5 behandlinger.

Vejledende

Priser

Fjernelse af tatovering
900 – 1.200 kr.

(fra 1 x 1 cm til 10 x 10 cm.)

“Jeg har fået en så god og skøn behandling, venlig og imødekommende. Føler mig i trygge og professionelle hænder og har intention om at komme igen.”

— Tina Michelsen

Efter

Behandlingen

Under og efter behandlingen vil du opleve, at huden føles meget varm. Den vil dog hverken bløde eller væske, hvis laserbehandlingen er udført korrekt. Du kan køle huden med is, men husk at holde området tørt i 14 dage efter behandlingen. Det er samtidig vigtigt at give område luft. Undgå derfor at pakke området ind, med mindre du skal i bad eller lignende.

Hos Kjaersfeldt kan vi ikke garantere hvor mange behandlinger fjernelse af en tatovering kræver. Det er en vurderingssag hver gang, og det kan variere meget fra person til person.

Fjernelse af en tatovering er en større behandling, og vi anbefaler at du afsætter tid til hvile efter behandlingen. Vælg også gerne noget løst tøj, som ikke kan irritere området yderligere. Skal du udenfor, er det ekstra vigtigt at bruge høj solfaktor, så huden ikke opvarmes yderligere.

Fjernelse af tatovering med laser

Behandlingen vi tilbyder dig er fjernelse af tatoveringer med ND YAG Q-switch laser. 

Hvad kan vi behandle:

  • Små tatoveringer
  • Større tatoveringer
  • Alle farverige tatoveringer (det kræver dog dobbelt så mange behandlinger)
  • Permanent makeup (undtaget eyeliner)
  • Piercing mærker ( typisk en blålig/grålig plet)

Med vores laser metode kommer der ikke brud på huden, dvs. der opstår ingen blødninger, vabler, åbent sår lige efter behandling. Huden bliver lidt hvid i sin overflade de første 2 minutter efter behandling, og derefter kommer der lidt rødme rundt om området. Lidt hævelse pga lymfetilgang kan give meget lidt hævelse på dagen.

Du kan bruge makeup på området dagen efter behandling.

Du kan tatovere på området efter 6 uger.

Metoden passer godt til lysning af tatoveringer og PMU.

Du kan få fjernet/lysnet kun dele af tatovering og PMU, da vores laser stråle er utrolig fin og præcis.

Behandling med ND Yag Q-switch laser

  • Helingen ligner ikke opheling af tatovering, da huden er stadig lukket og ikke danner skorpe, men det tager stadigvæk ca 10-12 dage hvir område er følsom, så sol, sauna og svømmehal skal undgås.
  • Behandlinger kan udføres med 6 ugers mellemrum på permanent makeup og tatovering (vi anbefaler at behandle område, der ikke er større end 10×5 cm af gangen)
  • Du skal forvente det tager 12-24 måneders forløb, hvor antal behandlinger kan variere mellem 5-15, da kroppen skal have tid til at fjerne det uønsket blæk igennem lymfekarrene til lymfeknuderne efter hver laser behandling. Derfor om der går 3 måneder imellem behandlinger gør ikke den store forskel for det endelige resultat. Du skal afsætte 12-24 måneder til at få ordentlig lysning eller fjernelse af tatovering uden risiko for mere ar end tatovering har dannet i huden i forvejen.

Alle

Behandlinger