Tandblegning

Innovative inden for nye produkter og behandlingsmetoder

EU godkendte pigmenter og det bedste udstyr

Certificerede i uddannelse & kurser

Hos Kjaersfeldt

Tandblegning

Giv dit smil en chance for at skinne igen med vores skånsomme og effektive tandblegningsbehandlinger! Hos os er dit smil i centrum, og vi forstår vigtigheden af at opnå et strålende hvidt smil uden de ubehagelige bivirkninger. Vores behandlinger er særligt designet til dem, der ønsker en mærkbar forskel uden isninger, ubehag på tandkødet, eller andre kemiske reaktioner. Med vores skræddersyede pakkeløsning kan selv personer med følsomme tænder og emalje trygt opnå deres ønskede smil.

Vores Unikke Tandblegningssystem

Vi benytter det avancerede tyske produkt OnlySmile, der er kendt for sin effektivitet og sikkerhed. OnlySmile-lampen udstyret med et højt antal dioder, sikrer en bred og effektiv spredning af blåt LED-lys, som aktiverer OnlySmile tandblegningsgelen. Dette innovative system trænger dybt ind uden at skade tandens overflade og fjerner effektivt misfarvninger forårsaget af mad, drikke og rygning, og afslører dit naturligt hvide smil.

Hvad vi Tilbyder:

  • 30 eller 60 Minutters Behandling: Vælg mellem en hurtig opfriskning på 30 minutter eller en dybdegående behandling på 60 minutter for et endnu lysere smil.
  • Skånsom og Sikker: OnlySmile-produktet er designet til at minimere ubehag og er ideelt for personer med følsomme tænder.
  • Særligt Tilbud: Vi anbefaler en pakkeløsning, som inkluderer 1-2 behandlinger med 10 dages mellemrum samt hjemmeprodukter til vedligeholdelse, alt sammen for kun DKK 2.000,00.

Vores Anbefalinger:

For optimalt resultat og langvarig effekt, er det vigtigt at følge vores vejledning nøje efter behandlingen. Drik kun vand og undgå rygning i mindst 2 timer efter, og hold dig fra farvestrålende mad og drikke i 72 timer. Effekten af behandlingen varer op til 6 måneder, men varigheden kan variere afhængigt af dit forbrug af bestemte fødevarer og drikkevarer.

Til Dig

Hvis du værdsætter et sundt, strålende smil, men ønsker at undgå ubehaget ved traditionelle tandblegningsmetoder, er vores tilbud perfekt for dig. Specielt rettet mod ikke-rygere og dem, der ikke ofte drikker kaffe, men alle er velkomne til at opleve forskellen med vores skånsomme metode.

Lad ikke gullige eller misfarvede tænder holde dig tilbage. Book din tid i dag og tag det første skridt mod det smil, du fortjener!

Priser

30 min.
750 kr.
60 min.
1.000 kr.
Pakketilbud ( 2 x behandlinger af 60 min inkl. hjemmeprodukt)
2.000 kr.

Bemærk

Tandblegning er ikke egnet for gravide eller ammende kvinder, samt børn under 6 år. Desuden vil behandlingen ikke have effekt på implantater, kroner, og fyldninger.

Galleri

Tandblegning

Alle

Behandlinger