Effektiv rynkebehandling

Autoriseret behandling- mesoterapi uden injektioner - absolut det bedste til din hud

Innovative inden for nye produkter og behandlingsmetoder

EU godkendte pigmenter og det bedste udstyr

Certificerede i uddannelse & kurser

Kjaersfeldt egen

Rynkebehandling

Hos Kjaersfeldt tilbyder vi mesoskinline non-invasiv mesoterapi (dvs uden indsprøjtninger) til rynkebehandlinger og hårtab reduktion. Denne behandling er udviklet af Aleksandra Kjaersfeldt og alle produkter er fremstillet sammen med EU-førende biokemikere og dermatologer i Italien. Mesoskinline behandling og produkter erobrer verden over – og ikke uden grund!

Det er en klinisk behandling som er vegansk, baseret udelukkende på naturlige ingredienser, har pharmaceutisk renhed, egnet til alle hudtyper selv rosacea, post-kemo og acne hud. Den er nøjagtig og sikker, hvilket betyder, at de udføres med maskine og ikke manuelt. De reducerer rynker og pigmentforandringer på ansigt, hals, bryst og hænder. Den bruges til ar og strækmærker reduktion. Den er yderst effektiv mod hårtab. Det er en skræddersyet rynkebehandling, der kombinerer en lang række godkendte og luksuriøse indholdsstoffer.
Huden tilføres bl.a. stamceller fra æbler, vitamin A, C og E, opstrammende peptider, kollagen og et kraftigt elastin-boost, som øger indholdet af hyaluron i dine celler. Manglen af hyaluron er det, der giver den aldrende hud et slapt og dehydreret udseende.

 

 

Inden rynkebehandlingen

Når du har bestilt en rynkebehandling hos Kjaersfeldt, anbefaler vi, at du møder 20 min. før behandlingens opstart – uden makeup. Det giver dig mere tid til at koble fra og leve dig ind i behandlingen.

Det er vigtigt, at du ikke er syg, da det godt kan påvirke din oplevelse negativt.

Mesoskinline non-invasiv Mesoterapi uden injektioner *
fra 450 kr.

MEST EFTERSPURGT
* anbefales mindst 3-5 behandlinger med 10 dages mellemrum
* non-invasiv mesoterapi er ikke omfattet af bestemmelserne i lovens paragraf 74, da det er non-invasiv behandling.

Ansigt: 1.150 kr. pr. gang
Ansigt og hals: 1.350 kr. pr. gang
Ansigt, hals og decolletee: 1850 kr. pr. gang
Hænder: 450 kr. pr. gang

Rynkebehandling med Mesoskinline non-invasiv mesoterapi

Ved Mesoskinline non-invasiv mesoterapi arbejder vi med hudens kvalitet og struktur. Behandlingen egner sig til alle hudtyper. Både rynker og pigmentpletter er irriterende for de fleste mennesker, uafhængigt af alder.

Oftest vælges rynkebehandlings metoden Mesoskinline mesoterapi på grund af dens foryngende effekt, men vi har også kunder, der vælger behandlingen på grund af det sundhedsboost huden får. Den bliver silkeblød og sund af den intense vitamintilførsel.

Rynkebehandling med non-invasiv mesoterapi er wellness, når det er bedst, kombineret med en effektfuld anti-aging behandling. Det giver huden kuløren tilbage og udjævner overfladen. Kæmper du med acne, er non-invasiv mesoterapi en optimal løsning. Til alle non-invasive mesoterapi behandlinger benyttes anerkendte certificerede produkter fra  MESOSKINLINE.

“Jeg kommer hos Kjaersfeldt fordi Aleksandra er den bedste behandler jeg kan forestille mig. Hun er top professionel og sikrer sig at man ALTID går glad fra klinikken.”

— Jeanette Vaigner

Galleri

Kjaersfeldt

Behandlingen

Non-invasiv mesoterapi

Fordele

I forhold til andre behandlinger

Behandling udføres med en mesomodul. Den har en fleksibel plade med 18 pigge, som masserer mesococktails under huden.

Der er store fordele i forhold til andre behandlinger, som udføres med metal roller/hoveder/lasere/kemiske peelinger:

 • Mesomodul er fremstillet af plastik man bruger i medicinal branche, så huden ikke udsættes for nikkel og vitamin C i mesococktails ikke ødelægges af metal.Vitamin C er afgørende for collagen og cellefornyelse.
 • Huden heler sig uden skorper, hævelse eller andre tegn på, at man er midt i et forløb af effektive anti-age behandlinger
 • Ingen bedøvelse er nødvendig, da huden ikke skades med injektioner, men blot aktiveres med de 18 plastpigge i cirkulær bevægelse med produkt på.
 • Ingen risiko for ar, da ingen blødning opstår
 • Reducerer markant acne ar, misfarvninger og opstrammer krakeleret hud op
 • Kan udføres hver uge under en intens forløb på 4 uger og resultat ses efter HVER behandling
 • Skal kun vedligeholdes hver 6. måned
 • Du kan vælge et behandlingsforløb på 4-8 behandlinger, hvor under hver behandling vi kan bruge forskellige mesococktails, så deres komplet virkning medfører store resultater på forskellige områder: reducerer poser og linjer i øjenomgivelser, udglatter linjer på kinder og overlæben, lysner pigmentplamager, opstrammer af slap hud på halsen og giver huden naturlig glød tilbage i rigtig lang tid efter behandlinger.
 • Booster kollagen og elastin dannelse, udjævner farve, skaber finere porestruktur og ensartet hud, reducerer pigment forandringer, tilføjer stemceller fra æblerne, minimerer acne-ar, forbedrer cellernes evne til at binde fugt, øger blod- og lymfecirkulation, som tilfører mere ilt og næringsstoffer til huden

Sådan foregår

Non-invasiv mesoterapi

 1. I dialog med dig analyserer vi din hud og afstemmer forventninger. Du bestemmer hvilke områder skal behandles: ansigt inkl hals, décolleté , hænder.
 2. Vi vælger vores fokus punkter på de områder for at planlægge en målrettet behandling. Du bliver informeret hvilken  MESOSKINLINE mesococktail din behandler vælger og hvorfor.
 3. Huden renses af makeup og plejerprodukter (øjenmakeup og kontakt linser kan bibeholdes efter dit ønske)
 4. Der bliver masseret en Meso Pure Peel peeling (MESOSKINLINE) som arbejder på 5 forskellige måder i din hun: skaber cellefornyelse, fjerne døde hudceller, affedter poser så talg ikke blokere adgang for produkter, reducerer pigment pletter og plejer huden så hudfornyelse ikke skaber ubehagelig tør hud.
 5. Steril mesomodul (MESOSKINLINE) og steril ampul åbnes foran dig og behandling påbegyndes.
 6. Mesococktails masseres i huden med mesomodul med cirkulær bevægelser fra decoltee og op ad mod hårgrænsen fordelt i små behandlings områder, så det er effektiv og behageligt. Ca 30 min.
 7. Fokus områder får ekstra produkt ca 5 min
 8. Efterfølgende forstærker vi mesococktails virkning med Meso antiage maske ( MESOSKINLINE), som mætter huden med flere vitaminer, collagen, aminosyrer og beroliger huden i 20 min. På den måde er behandlings effektivitet øget med mindst 30%.
 9. Lymfedrænage massage udføres som afsluttende trin, hvor huden stimuleres at skille affaldstoffer ud af kroppen. Huden plejes med LIFT AND PROTECT antiage creme ( inkl. høj solfaktor fra MESOSKINLINE)

Du er nu færdig med din behandling og kan påføre mineralpudder eller bare forsætte din dag uden tegn på irritation eller lign. i ansigtet.

Drik masser af vand specielt på behandlings dag og beskytte huden mod solen fra april til oktober.

*Bemærk! Vi kan ikke garantere, at resultatet har samme holdbarhed og intensitet fra person til person.

Alle

Behandlinger