Permanente bryn

Få et naturtro resultat

Innovative inden for nye produkter og behandlingsmetoder

EU godkendte pigmenter og det bedste udstyr

Certificerede i uddannelse & kurser

Behandling i Vejle

Permanente øjenbryn
– Microbladning bryn

Når det kommer til permanent makeup bryn har kært barn virkelig mange navne og metoder. Hos Kjaersfeldt arbejder vi meget med microblading, da det er den mest skånsomme og sikre metode på markedet. Inden for microblading finder man teknikkerne “Eyebrow embroidery”, “Diamant Brows”, “Micro 3D” og “Hairstrokes”.

“Jeg elsker at komme hos Kjaersfeldt, fordi jeg ikke skal stå og tegne bryn op, tidligt om morgenen mere. Det er bare en kæmpe lettelse.

Er kommet hos Kjaersfeldt med min datter, som har fået lavet de flotteste bryn, og deres professionelle tilgang, og resultater gjorde at jeg var tryg ved at få lavet mine også.”

— Helene Grelk

Hårstrå / hairstrokes

Alle behandlinger inden for permanente bryn, som vi tilbyder hos Kjaersfeldt, tegnes som hårstrå/hairstrokes og efter ønske kan der suppleres med let skyggepåtegning mellem dem. De laves både manuelt (microblading) og med maskine. De kan derfor alle kaldes 3D, fordi behandlingen giver en 3D-effekt, bestående af både korte, lange, tynde, kraftige, lyse og mørke hårstrå.

Sammensætningen af de forskellige metoder kaldes for “Hybrid brows”. Udføres det med maskine, kaldes det skyggepåtegning herhjemme. Brynet markeres tidligt med samme farve og intensitet som resten af brynet.

Der findes rigtig mange forskellige teknikker på verdensplan, fordi flere og flere ønsker tilpassede, naturlige resultater. Man kan derfor også støde på betegnelser som “ombre brows”, “fashion powder brows” og “powder brows”. En jungle af muligheder og begreber. Fortvivl dog ikke – Hos Kjaersfeldt finder vi den rette løsning sammen.

Hvem får permanente bryn?

Vi har rigtig mange kunder, der bestiller permanente øjenbryn særligt efter, at stilen og metoderne inden for permanente bryn er blevet så skånsomme og naturlige. Det er særligt microblading, der har revolutioneret permanent makeup til øjenbryn. Man kan på enkel og præcis vis korrigere ujævnheder, uden at det bliver for markant eller dominerende. Kombinerer man microblading med skyggepåtegning med maskine, bliver resultatet både mere holdbart og naturligt.

Aldersgrænse: 18 år.

Galleri

Permanente bryn

Behandlingen

under, efter & fornyelse

1.

Sådan foregår behandlingen med permanente bryn

Den dag du skal have foretaget permanent makeup øjenbryn, anbefaler vi at du møder op ca. 20 minutter før du har tid. Brug ventetiden på at komme ned i tempo i vores venteværelse.

Herefter starter vi med at smøre noget beroligende salve på dine øjenbryn. Når det virker efter 15-20 minutter, taler du og behandler Aleksandra Kjaersfeldt om det ønskede resultat. For at sikre, at du og Aleksandra er helt enige om formen, optegnes denne naturligvis inden. Ikke mindst, så du også kan visualisere resultatet.

Aleksandra skifter løbende behandlingsside. Herved opnår hun både et meget symmetrisk resultat, og skåner samtidig huden mest muligt. Når behandlingen er færdig, ser du og Aleksandra grundigt på resultatet. Detaljerne efterjusteres.

2.

Efter behandlingen

Behandlingen permanent makeup bryn kan godt medføre lidt rødme i huden, men du kan både køre bil og arbejde samme dag som behandlingen udføres. Husk dog at smøre aftercare salve på området, og giv det ro. Pil endelig ikke i sårskorpen, da det kan skade pigmenternes holdbarhed og kvalitet.

Det er afgørende at området skånes den første måned, hvis resultatet skal holde længere tid. Undgå også sauna, svømning i svømmehaller, solarium og ekstremsport 14 dage efter behandlingen, da alle de ting kan forringe pigmenternes effekt og holdbarhed.

3.

Holdbarhed & fornyelse

Holdbarheden af dine bryn afhænger af den teknik, de er udført med. Bryn der er lavet med maskine har generelt en længere holdbarhed end manuelt udførte øjenbryn. Det skyldes, at farven kommer længere ind under huden, når der bruges en maskine. Til gengæld kan manuelt udførte bryn give et mere naturligt udtryk.

Øjenbryn udført med maskine plejer at holde i 16-24 måneder, hvorefter de skal genopfriskes. Manuelt optegnede bryn kræver genopfriskning efter 10-14 måneder. Ved at kombinere de to metoder opnås det mest naturlige resultatet, som kræver genopfriskning med ca. 18 måneders mellemrum.

Bemærk! Professionel permanent makeup er ikke en tatovering, og derfor kan ens livsstil/helbred/kosmetiske behandlinger påvirke resultatets holdbarhed/farve. Vi kan derfor ikke garantere, at resultatet har samme holdbarhed og intensitet fra person til person.

Sammenligning af

Eyebrow Embroidery & skyggepåtegning

Hvor placeres pigment?
I epidermis og toppen af yderste lag af dermis

Med hvilket instrument laves behandling?
Manuel pen med blades (blader)

Heling
5 dage

Pleje

På behandlingsdagen:
Tør brynene af med lunket vand hver time og påfør et tyndt lag salve efterfølgende – indtil du går i seng.

I 7 dage:

Dup med lunket vand om morgenen og påfør et tyndt lag salve 2 x om dagen.

Undgå solariet, sauna, svømmehal i 10 dage. Benyt altid solbeskyttelse med høj faktor, når du solbader efter din permanent makeup er ophelet (30 dage).

Farven

Helingsproces varer op til ca. en måned, og derfor vil du opleve ændringer i farven.
De første 5 dage: 30% mørkere end resultatet

næste 10 dage: grålig og lys.

Efter 21 dage fra behandlingsdag: tydelig i den ønskede farvetone, men nok for lys, som bliver forstærket under 2.behandling).

Man kan lave farve endnu mørkere under 3. behandling.

Man mister farven hurtigere hvis
Man piller i miniskorpen under helingen.

Man har et godt stofskifte/fedtet hud/store porer/tager sol/bruger syrepeeling/har en gammel permanent makeup i baggrunden/tager medicin/oplever hormonelle forandringer.

Holdbarheden
Forsvinder helt efter 3 år

Hvor tit skal de genopfriskes?
Hver 8.-12. måned

Hvilen effekt skaber metoden?
Crispy hårstrå – ultratynde, tydelige (kommer an på hudtypen og alder), lette, ikke kantede former, er muligt at skabe brede bryn, uden at de bliver for kraftige i sit udtryk, ligner naturlige bryn.

For at mindske ubehag
Efter ønske bliver der brugt Tapin (håndkøb). Du kan også selv påføre den hjemmefra 20 min. inden behandling.


 

Hvor placeres pigment?
I yderste lag af dermis

Med hvilket instrument laves behandling?
PMU maskine med nål

Heling
7 dage

Pleje

Dup med lunket vand om morgenen og påfør et tyndt lag salve 2 x dagen.

Undgå solariet, sauna, svømmehal i 10 dage. Benyt altid solbeskyttelse med høj faktor, når du solbader efter din permanent makeup er ophelet (30 dage).

Farven

Helings proces varer op til ca en måned, og derfor vil du opleve ændringer i farven.
De første 7 dage: 40-50% mørkere end resultatet.

Næste 10 dage: kan være rødlig (pga. nydannet hud)

Efter 21 dage fra behandlingsdag: en farve i den ønskede farvetone, men nok lidt lysere end det endelige resultat efter 2. og eventuet 3. behandling.

Man mister farven hurtigere hvis
Man piller i miniskorpen under helingen.

Man har et godt stofskifte/fedtet hud/store porer/tager sol/bruger syrepeeling/har en gammel permanent makeup i baggrunden/tager medicin/oplever hormonelle forandringer.

Holdbarheden
Forsvinder helt efter 5 år

Hvor tit skal de genopfriskes?
Hver 10-14. måned

Hvilen effekt skaber metoden?
Fra let til tæt puddereffekt, er muligt at lave kanter og dramatisk udtryk, er muligt at lave ret mørke, ligner makeup.

For at mindske ubehag
Efter ønske bliver der brugt Tapin (håndkøb).
Du kan også selv påføre den hjemmefra 20 min inden behandling.

For begge metoder

Farven af pigment efter 1-2 år

Det er individuelt hvordan pigment ændrer sin farve i ens hud efter 12-24 mdr. Huden fornyer sig konstant og flere dele af pigmentet forsvinder med de døde hudceller. Alle pigmenter består af forskellige farver, dvs. en brun kan være rød-, gul-, blå- eller grønbaseret. På den måde skaber man lysebrun, mediumbrun, mørkebrun, og de kan syne både koldere og varmere i sin farve – alt efter dine ønsker. Men den gule del af pigmentet forsvinder allerede efter 6 mdr., og brynene ændrer sin farve i gråligere retning. Hvis du har meget rød pigment i huden, vil pigmentet nok syne rødligt. Hvis du har ret kold hudtype, vil pigmentet syne som en dyb grå farve. Alle disse ting er indenfor ”den normale farveforandring” rækkevide. Det er dog optimalt hvis der blev fundet den pigment til din hud, som forsvinder gradvist i samme farvetone, men hvor kun intensitet af pigment forandrer sig.

Pga. at man arbejder i levende væv, giver man ingen garantier mht. ens individuelle farveforandring. For at opnå det bedste resultat, bliver pigmentet valgt meget omhyggeligt efter din hudanalyse. Under hver behandling kan man justere på farven og finde frem til din helt unikke pigmentkombination. Oplysninger om de brugte pigmenter bliver gemt, så man bliver guidet fra år til år i den rigtige retning, omkring hvilke pigmenter der giver den flotteste farve i din hud.

Alle

Behandlinger