Få evigt smukke læber

Undgå den daglige læbestift

 

Innovative inden for nye produkter og behandlingsmetoder

EU godkendte pigmenter og det bedste udstyr

Certificerede i uddannelse & kurser

Behandling

Permanent makeup læber

Hos Kjaersfeldt oplever vi en stigende efterspørgsel på permanent læbe makeup. Det skyldes uden tvivl, at vores kunder har fået øjnene op for den anti-age effekt permanent makeup på læber har.

Vores læber er nemlig en indikator for sundhed og ung alder. Over tid mister læberne nemlig fylde og farve. Ved at tilsætte farve, og opfriske læbernes omrids med permanent læbe makeup, får du derfor et yngre og friskere udseende. Smukke, velformede læber er i den grad med at give liv til ansigtet.

“Jeg elsker mine besøg hos Alexandra og hendes team. Selv når man er der som model så mærker man at hun er med hele vejen rundt. De har givet mig flotte læber efter en anden havde ødelagt dem med sort farve.

Hun anbefaler aldrig over det, der virker mest naturligt.

Ville ikke bruge andre steder når det drejer sig om mit udsende.

Lone Jensen

Hvem får permanent læbe makeup?

Vi oplever som skrevet en stigende interesse fra mange forskellige kunder. Det gælder ikke kun kunder, som ønsker en anti-age effekt. Vi har også kunder, der ønsker fyldigere og mere markerede læber, eller som ønsker at forenkle hverdagsrutinerne ved at slippe for at bruge læbestift.

Permanente læber behøver ikke erstatte almindelige læbestift. Det handler mere om at forskønne og tydeliggøre det, du allerede er tilfreds med. Hos Kjaersfeldt foretager vi ikke filler-behandlinger. Vi fylder ikke dine læber med usund kemi. Det er der ingen grund, når permanent læbe makeup kan give samme effekt, og så er det mere skånsomt og allergivenligt, og giver et smukkere og mere naturligt udtryk.

Hos Kjaersfeldt er alle kunder velkomne, uafhængigt af hudfarve m.m. Vi bliver dog nødt til at understrege, at når det kommer til permanent læbe makeup, er det ikke alle der får lige meget ud af behandlingen. Det afhænger i høj grad af læbernes naturlige farve. Har du meget mørke læber, fraråder vi faktisk behandlingen permanent makeup læber, fordi vi ikke ønsker at gøre mørke læber endnu mørkere. Her kan det bedre svare sig at bruge vores mesoterapi til læber, hvis man ønsker forstørrede læber.

Hvordan foregår behandlingen?

Den dag du skal have påført permanent læbe makeup hos Kjaersfeldt, anbefaler vi, at du kommer i god tid. Gerne 20 min. før den bestilte tid. Den ekstra tidsafsætning har en afstressende effekt og forbereder dig dermed bedre på behandlingen.

Lige inden behandlingen igangsættes, påsmøres først en kølende og beroligende salve på læberne. Når den er begyndt at virke efter 15-20 minutter, taler du og behandler Aleksandra Kjaersfeldt om det ønskede resultat. Aleksandra har mange års erfaring som mikropigmentist, og underviser også i disciplinen. Hun er derfor den helt rette til at rådgive og vejlede dig til det rette valg.

Herefter igangsættes selve behandlingen. Aleksandra skifter løbende side, for både at opnå et mere præcist og symmetrisk resultat, men også for at beskytte læberne mest muligt. Behandlingen gør ikke ondt, men din hud kan godt opleve irritation.

1. Behandling
5.500 kr.
2. Behandling
2.500 kr.
3. Behandling
1.500 kr.

Behandlingen

Efter, holdbarhed & fornyelse

Efter

Behandlingen med permanent læbe makeup

Når selve behandlingen er overstået, påsmøres aftercare. Du får også uddelt en aftercare creme, som du selv kan smøre læberne med derhjemme de næste dage. Du kan opleve, at læberne hæver og rødmer lidt, men du kan både køre bil og arbejde efter behandlingen. Det anbefales dog, at du kun spiser mad som kan indtages med gaffel de første to dage efter behandlingen, og holder dig fra tandpasta med blegende effekt 14 dage efter læbepigmenteringen. Undgå også svømmeture i svømmehallen, sauna og solarium de første uger efter behandlingen.

Det tager tre til fem dage før læberne er helede. Her er det vigtigt, at læberne får ro og at du husker at bruge den salve du har fået hos Kjaersfeldt. Dannes der sårskorper, må du ikke pille i dem, da du herved forringer pigmenternes virkning. Det kan have afgørende betydning for farvens holdbarhed.

Holdbarhed &

Fornyelse af permanent læbe makeup

Ligesom ved alle behandlinger med permanent makeup, skal du fortløbende huske at bruge solfaktor på behandlingsområdet. Herved undgår du at pigmenterne bleges hurtigere end nødvendigt. Passer du imidlertid godt på dine behandlede læber, kan behandlingen holde i 1,5 til 2,5 år, uden årlig fornyelse.

Hos Kjaersfeldt oplever vi ofte, at vores kunder bliver mere og mere modige hvad farverne angår. Vi anbefaler, at du starter med en meget naturlig farve, men når du har vænnet dig til de nye læber, kan det måske blive relevant med en mørkere farve. Og det kan sagtens lade sig gøre. Vi kan imidlertid ikke gøre læberne lysere igen, med mindre det er for at fjerne farven med laser. Ønsker du ikke det, må du vente på at pigmenterne lysnes over tid, hvilket nyere permanent makeup altid vil gøre.

Behandling med forkølelsessår 

Du kan sagtens få lavet permanent makeup på dine læber, selvom du indimellem har forkølelsessår. Det er imidlertid vigtigt, at du tager forebyggende medicin inden, da behandlingen kan fremprovokere et nyt forkølelsessår.

Har du et forkølelsessår på behandlingsdagen, må behandlingen udskydes til et andet tidspunkt, da vi ikke kan lave permanent læbe makeup på sår og meget friske ar.

Har du mere end fire tilfælde af forkølelsessår om året, kan det give problemer at få udført permanent makeup på dine læber. Det kan være svært at se arene efter forkølelsessår, men de gør farve og form af behandlingen ujævn. Her vil det være bedre at få mesoterapi til læberne, hvis du ønsker en naturlig forstørrelse af dine læber.

Vi anvender EU-godkendte pigmenter fra PMU-LINE, som er: 

  • Sterile og bakteriefrie selv efter åbning
  • Bio-tilpasset til hudens pH-værdi
  • Fremstillet i EU i certificeret medicinsk laboratorium
    (ISO 9001, EN13485 og GMP)
  • Alle ingredienser 100% naturlige
  • Veganske og miljøvenlige

Det er organiske og mineralske pigmenter, som er farverige pigmenter uden rødlige/blålige undertoner. De skaber ingen magnetisme under MR-scanning og kan let fjernes med laser.

Bemærk! Professionel permanent makeup er ikke en tatovering, og derfor kan ens livsstil/helbred/kosmetiske behandlinger påvirke resultatets holdbarhed/farve. Vi kan derfor ikke garantere, at resultatet har samme holdbarhed og intensitet fra person til person.

Alle

Behandlinger